Formació en el sector de l’hostaleria per millorar les possibilitats d’inserció laboral amb una metodologia que combina l’aprenentatge teòric i la pràctica diària.
Temari:
- Introducció: Establiment d’Hostaleria.
- Breus nocions sobre protocol i cerimonial.
- Tipus d’actes: oficials i privats.
- Els tractaments. Títols de cortesia. Celebracions i banquets: la seva organització.
- Distribució de convidats: precedències
- Estovalles. Distribució de coberts, vaixella i cristalleria.
- Servint la taula: mètodes. Servir la taula.
- Servint la taula: consells. Servir la taula.
- Maneig de les pinces.
- Personal de l’establiment: les seves funcions.
- Treballadors: Condícia personal i comportament.
- Treballadors: vestuari.
- Decoració.
- Ambient general.
- Categories.
- Desembarassar una taula.
- Transport d’aliments i begudes a la sala.
- Servei de platejat.
- Tècniques de servei.