auxiliar de cuina

Capacitació professional d’auxiliar de cuina. Aprendrà diverses tècniques, procediments i hàbits fonamentals per a l’exercici professional de les seves funcions.

Temari:

  • Introducció a l’àrea de cuina.
  • Eines i utensilis de cuina Equips de cuina: cambres frigorífiques i forns de cuina.
  • Nutrició i dietètica.
  • Manipulació i conservació d’aliments.
  • Aliments de temporada i de proximitat.
  • Fons i salses mare.
  • Primers plats i segons plats.
  • Plats més representatius de la cuina.
  • Preparacions bàsiques de rebosteria.
  • Seguretat i higiene (prevenció de riscos laborals).
  • Habilitats i tècniques en la recerca de feina.

Amb la col·laboració de

cooking group prat

Formacions laborals

  • Durada: 155 hores (75 h teòriques i 80 h pràctiques)
  • Horari: dilluns de 17 a 19:30 h i dimecres de 9 a 14 h
Més informació

Formacions laborals

Atenció al client

Neteja domèstica i industrial

Auxiliar de cuina