Formació en el sector de l’hostaleria per millorar les possibilitats d’inserció laboral amb una metodologia que combina l’aprenentatge teòric i la pràctica diària.

Temari:

  • Introducció: Establiment d’Hostaleria.
  • Breus nocions sobre protocol i cerimonial.
  • Tipus d’actes: oficials i privats.
  • Els tractaments. Títols de cortesia. Celebracions i banquets: la seva organització.
  • Distribució de convidats: precedències
  • Estovalles. Distribució de coberts, vaixella i cristalleria.
  • Servint la taula: mètodes. Servir la taula.
  • Servint la taula: consells. Servir la taula.
  • Maneig de les pinces.
  • Personal de l’establiment: les seves funcions.
  • Treballadors: Condícia personal i comportament.
  • Treballadors: vestuari.
  • Decoració.
  • Ambient general.
  • Categories.
  • Desembarassar una taula.
  • Transport d’aliments i begudes a la sala.
  • Servei de platejat.
  • Tècniques de servei.

Amb la col·laboració de

cooking group prat

Cambrer/a

  • Durada: 155 hores (75 h teòriques i 80 h pràctiques).
  • Horari: dimarts de 17:30 a 19:30 h i dijous, de 12:30 a 16:30 h
Més informació

Formacions laborals

Atenció al client

Neteja domèstica i industrial

Auxiliar de cuina