Revalorem, optimitzem i infonem entusiasme:


Dfènix és l’aposta del CPS Francesc Palau per l'economia social i circular.

Seguint els valors de sostenibilitat, acolliment i solidaritat el projecte parteix de la necessitat d'aportar alternatives tant al material de rebuig com a les persones en situació vulnerable.

Treballem de manera creativa per a convertir els residus en recursos i les capacitats de les persones en possibilitats d'accés a una millor qualitat de vida.

Elaborem la nostra línia de productes propis, realitzem produccions per encàrrec, capacitem tècnicament i oferim oportunitats laborals.POSSAR-SE EN ACCIÓEMPRENDREREINVENTAR-SE
  • Interessat/a en adquirir productes o fer encàrrecs no dubtis en posar-te en contacte amb:

GIMENA GONZÁLEZ

C/ Cadaqués 2-16, 2ª planta, El Prat de Llobregat (08820)

dfenix@cpsfrancescpalau.cat

93 379 36 31

Consulta el nostre catàleg
Copia de IMG_4854
formació

Necessitem capacitar i professionalitzar persones perquè siguin capaces d'incorporar-se al sector tèxtil de manera satisfactòria.

Millorar i optimitzar recursos i processos per obtenir productes competitius i de qualitat.sABER MÉS
E
emprenedoria
Promovem la iniciativa personal, facilitem eines per al desenvolupament d'emprenedories i fomentem sinergies dins de l'entorn


sABER MÉS
I
productes i serveis

Treballem amb material de rebuig Posem a la venda la nostra línia de productes propis Dissenyem i produïm productes de merchandising per encàrrec. 

Amb la teva producció ajudem a persones en situació vulnerable i reduïm residus.


sABER MÉS
   
cOL·LABORACIONS I PARTICIPACIÓ CIUTADANA
dfenix

 

Promovem activament el projecte i els seus valors tant en iniciatives locals, territorials com a nivell europeu per promoure els valors de l'economia circular, social i solidària. Establim sinergies amb altres projectes, ja que considerem que la col·laboració mútua és la clau del futur proper.